Plébániai farsang 2016

Ahogy az az elmúlt években megszokott volt, idén is megrendezésre került a plébániai farsang, méghozzá február 6-án. Sok-sok játékkal és programmal készültünk, többek között jelmezverseny, evőverseny, különböző táncok, zenés játékok, sorverseny, és sok más. Minden képzeletünket felülmúlta az a gyerekmennyiség, amit aznap láthattunk, természetesen mindannyian ügyes megoldásokkal elkészített jelmezben, ami nyilván az anyukák és apukák érdeme.

DSC02362

Rengeteg féle öltözék vonult fel a jelmezversenyen, kezdve az állatokkal, mint mókus, lepke, macska, dinoszaurusz, át az emberfeletti képességgel rendelkezőkön, például vámpír, kungfu rendőr, egészen az élettelen tárgyakig, esetünkben cukorka, Rubik kocka, buszmegálló. Nem is lehet felsorolni mindet, de mindannyian apró jutalomban részesültek.

DSC02435

Kértük, hogy minden vendég segítsen be egy kis üdítővel, vagy nassolnivalóval, így senki nem maradt éhes, vagy szomjas, sok szülő házi süteménnyel készült, amit utólag is nagyon köszönünk.

DSC02328

A 4 órás esemény hamar elszállt, meglátásaim szerint mindenki jókedvűen ment haza, mi, vezetők pedig csak bedőltünk az ágyba, mindenki kivette a részét a munkából.

DSC02608

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .