Jázmin őrs

őrsvezető: Süveges Adrienn.
tagok: Baranyi Judit, Baranyi Zsófia, Domonkos Berta, Tóth Hanga
10877724_905145652838503_829880529_n

A mi kis Jázmin névre hallgató őrsünk 2012 októberében alakult két fővel, amely mára már 4 főre nőtte ki magát!

Eme őrs tagjai név szerint: Hanga, aki a legeslegősibb Jázmin közülünk, már a kezdetek kezdetétől ott volt mindig és mindenhol lelkesen és kitartóan, majd 2013 szeptemberében talált ránk Berta, aki gyakran humorosan szemléli a világot és legnagyobb örömünkre idén csatlakozott hozzánk két Jázmintestvérünk, Csuti és Zsozsó, akik szintúgy szörnyen életvidámak.

Szóval a legőszintébben szólva sem fenyeget minket az unalom és a tétlenség veszélye. Annyi biztos, hogy nem vagyunk cukorból, szeretjük, ha mozoghatunk, a kreatívkodást, a marháskodást és a „logi sztorikat”.

Mi Jázminok a kedvesség virágáról kaptuk a nevünket, amely a női kellemet, valamint a jó és erényes női tulajdonságokat is szimbolizálja – ezért érdekességképp megjegyeznénk, hogy virágát nőnek ajándékozni egyértelmű elismerés. Egy másik figyelemreméltó tény, hogy a jázmin illatát a szerelmes éjszakák illatához hasonlítják. Mi persze nem vagyunk ennyire nyáltól csöpögősen romantikusak, de azért nőiesen beismerjük, hogy ez egy szép gondolat.

Szóval jázminságunk fényében igyekszünk kihozni magunkból a legtöbbet, nem meghátrálva a kudarctól, egymást támogatva.

Akinek hasonló ambíciói vannak, azt szívesen várjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .