Szürkefarkas őrs

Őrsvezető: dr. Takácsik Zsombor Áron cst.
Tagok: Major Szabolcs őv., Gartai Dániel, Kovács Dávid, Zincsák Tibor
szfhoember_min

A történet 2005-ben kezdődött, amikor szeptemberben a POCSCS megindította a kiscserkészetet a Pannónia utcai iskolában, a Budafok-felsővárosi plébánia gyámsága alatt. Sikeresen megalakult egy kiscserkészraj kb. 20 kiscserkésszel. Erre a 20 gyerkőcre 6 vezető jutott. Köztük volt az őrs vezetője, aki akkor frissen tábort végzett őrsvezetőképzős volt- októberben aztán meg is szerezte az őrsvezetői képesítését. Az őrsöt ekkor még Sas őrsnek hívták. Ebben az évben a foglalkozások rajkeretben zajlottak. Sajnos a raj vezetője a következő évben már nem tudta vállalni a raj vezetését, így a raj széthullott. Ez az egy őrs maradt meg belőle, amely- immár Szürkefarkas őrs néven- tovább folytatta a kiscserkészmunkát a plébánián. A létszám stabil 4 fő, bővíteni eddig nem sikerült. Az őrs első táborába sajnos csak 2007-ben ment, itt a jelenlévő 1 tag sikeresen ígéretet tett. 2007. szeptemberében újonc korosztályúvá avanzsált az őrs. 2008. nyarán került sor a fogadalomtételre.

2012-ben nagy fordulat következett be az őrs érdekében, amikor is csatlakozott hozzánk egy új tag. Az idők során már taglétszámban igencsak leapadt őrs ekkor új lendületet kapott, és egy olyan közösséggé látszik kovácsolódni, mely korosztályának igazi motorja lehet.
Összességében jók vagyunk gitározásban, elsősegélyben, versírásban, informatikában, acetaldehid-dehidrogenálásban, kreativitásunk határa a kék ég;
egyetlen gondunk a szerénység.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .