Mikulás túra 2016

Régi hagyomány, hogy az öreg Mikulás minden évben meglátogatja csapatunkat, idén viszont egy teljesen új formában próbáltuk ki ezt a bevált programot. Egy egész napos Mikulás túrát rendeztünk.

A napot közös filmnézéssel kezdtük, de aztán délben útnak indultunk, hiszen a kertben váratlanul a Mikulás itt felejtett krampuszaira bukkantunk, akik igen csak szükségük volt a segítségünkre. Így hát közösen a Mikulás nyomába eredtünk, egészen a Kamara erdei nagy rétig.

Itt már majdnem elvesztettük a nyomokat, amikor a Mikulás puttonyából kiesett csokikra lettünk figyelmesek, de előkerült a piros kabátos jótevő naptárának egy részlete is. Ebből kiderült, hogy útja során 17:00-kor a cserkészotthonba is ellátogat, szóval elindultunk visszafelé.

Még kicsit hamarabb is odaértünk, így volt időnk énekeket gyakorolni és játszani egyet. Ezután megérkezett maga a Mikulás is, aki teljesen el volt ragadtatva a kiscserkészek krampusz-mentő hőstettétől, és kétszeres lelkesedéssel ajándékozott meg minden vidám gyereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .