Vezetői hétvége 2017

Október első hétvégéjén, de már a Stációfutás után, mikor új parancsnoka lett a csapatnak, vezetőink ismét elmentek vezetői hétvégére. Idén Csobánkán voltunk, ahol megterveztük az előttünk álló évet és persze építettük is a vezetői közösségünket.

Pénteken egészen későn tudtuk elkezdeni a programot, hiszen megvártuk, hogy mindenki megérkezzen, de sikerült hatékonynak lennünk és minden fontosabb dolgot átbeszéltünk, amit elterveztünk. Másnap nem maradhattak el a csapatépítő játékok, amit mindenki nagyon élvezett, majd pedig elkezdtük összerakni a csapatstratégiát, amiről tudni, kell, hogy nem pár óra alatt összedobható terv illetve dokumentum, mert ez öt évre készül. Átbeszéltük, hogy miként is látjuk öt év múlva a csapatot és milyen változtatások segítenének elérni ezt, majd a nap végén kitaláltuk, hogy az éves keretmese az indiai kultúra legyen. Zoli atya lejött hozzánk misét tartani, amiért nagyon hálásak vagyunk neki. Vasárnap már csak összepakoltuk és kitakarított a helyet és kora délután már itthon is voltunk.

Mi úgy éreztük, hogy egy nagyon jó megalapozása volt ez, az előttünk álló évnek, hiszen mindent át- illetve megbeszéltünk és reméljük eredmény sem marad el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .