Számháború a várban

A 32. sz. Dévai Bíró Mátyás Cserkészcsapat minden évben ilyenkor, március 15-e környékén szokta megrendezni az első cserkészkerület egyik leglátványosabb programját, egy számháborút a Budai Várban. Idén ez már a sokadik ilyen alkalom volt, így a gyönyörű helyszín és az ügyes szervezés mellett az évek során egyre nagyobbra nőtt játékostömeg is sokat hozzátett a fergeteges hangulathoz, a játék öröméhez.

Fotó: Mihállfy Zsófi

A korábbi évekhez hasonlóan csapatunk legrátermettebjei is részt vettek a számháborún. Különösen jó lehetőség ez nem csak a játékra, hanem a kerület többi csapatának, cserkészeinek megismerésére, új barátok szerzésére is. A legtöbb POCSCS-os részvételével felállt zöld csapat ugyan végül csak a második helyet szerezte meg, de ennek ellenére is mindenki nagyon remekül érezte magát az estébe nyúló játékban, amelyet a már legendás sötétedés utáni várfoglalással zártunk a Halászbástyánál. A számháború után pedig röviden ünnepélyesebb keretek közt is megemlékeztünk a szabadságharcról.

998859_739114406108296_1597892957_n

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .