Stációfutás 2016

Kapcsolódó képek a galériában

Idén is megelégedéssel tekinthetünk vissza a stációfutásra. A futás csapatunk és a Szent Lipót Plébánia jóvoltából jöhetett létre. Rengeteg szülő és gyermek vett rész ezen az eseményen, amit örömmel tapasztaltunk.

img_6423

Az előkészületek már korareggel kezdetét vették, hogy minél zökkenőmentesebben tudjuk indítani a futamokat. Persze egy ilyen program lebonyolításahoz rengeteg segítőre van szükség, melyből sem plébániai, sem cserkész oldalról nem volt hiány és mindenki nagy szorgalommal végezte a feladatát. Noha a versenyen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött volt, több mint nyolcvanan a helyszínen akartak regisztrálni. Mivel nem szerettük volna őket megfosztani a versenyzés élményétől, ezért őket is beosztottuk a futamokba, emiatt viszont a regisztráció kissé döcögősen  zajlott. Minden futó nagyon lelkesnek bizonyult, nemtől és kortól függetlenül.

img_6414

A futóverseny alatt már javában zajlott a finom, jól megérdemelt ebéd készítése, amit mindenki boldogan fogyasztott miután véget ért a futama. A stációkertben a gyerekeknek felállítottunk egy sátrat, ahol játékok vártak rájuk, így a szülők is szusszanhattak egyet, s közben lehetőségük volt leülni és meginni egy finom kávét, melyet a program idejére, a stációkertbe kitelepített kávéház biztosított. Amint az utolsó  futam is célbaért, mindenki várta a pillanatot, hogy kihirdessék a versenyek győzteseit. A nyertesek oklevéllel, valamint válogatott finomságokkal gazdagodtak.  Ezek után sajnos könnyes búcsút kellett vennünk egymástól, elérkezett a program vége. Az emberek elkezdtek szétszéledni, a szervezők egy sikeres programot tudva maguk mögött, egy utolsó rohamot indítottak a stációkert rendbetételéért.

img_6432

Idén is remekül éreztük magunkat, jövőre is ugyanilyen jó kedvel és lelkesedéssel találkozunk a stációfutáson.

img_6412

Helyezettek korcsoportonként:

Óvodás

I. Tóth Beni         II. Zillich Anita Gabriella        III. Turi Barnabás

Kisiskolás

I. Tóth Julianna        II. Andraschek Rozina        III. Korponai Stella

Felsős

I. Tóth Isti         II. Nagy Bálint Sándor        III. Skrapits Karolina

Gimnazista & Egyetemista

I. Skrapits Fanni        II. Nagy Emese Anna

Felnőtt

I. Gyulainé Zsuzsa        II. Mati Krisztián        III. Simon Mihályné

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .