Nyári tábor 2014 #2

DSC_0052

Eddig a legjobb kezdés a táborokból. Kezdetben a hirtelen időjárás-változások, egyszer hideg; egyszer pedig 40 fok. Ilyenkor jó latrinát ásni. Az esőzések miatt pedig akkora sártenger volt a táborhelyünkön, hogy Dunát lehetett volna vele rekeszteni.  És az éjszaka sem volt túl jó, már csak azért sem, mert éjszaka beázott felettem a sátor és ha nem kelek fel akkor akár fel is fázhattam volna. Természetesen nem csak ez volt az egyetlen eset, hisz a fekete sátor is beázott és a benne alvók nyakába 30 liter víz ömlött be. Az egész esős részben a legjobb a sárba ragadt autók kitolása volt.

DSC_0190_

 

Aztán a harmadik nap után végre kisütött a nap és rendesen kezdődhetett a tábor. Nagyon jól sikerültek például a reggeli sátorszemlén tartott előadásaink. Persze az egész tábor is jó volt, na meg a próba és a portya. Ezutóbbira sikerült olyan nehéz táskát vinnem amit alig bírtam el és nem is vittem olyan sok cuccot. A sok időnkben az idegesített minket, hogy mindig amikor szükség volt egy dolgos kézre, akkor minket hívtak és ez egy idő után már nagyon idegesítő volt. A hazaútra a pakolás most sok ideig tartott és eléggé lefárasztott minket, de a végére örültünk, hogy a pakolásnak végre vége, de annak nem, hogy a tábornak is.

További képek erre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .