Nyári tábor 2014 #1

A cserkészet egyik legaktívabb időszaka a nyári szünidő, ami idén sem telt tétlenül. Nemsokára indul az új cserkészév, érkeznek az új tartalmak a honlapra is. 🙂 Kezdjük a legfontosabbal: Tóth Keve foglalta nekünk össze tábori élményeit:

DSC_0081_

„Ez volt a 3. nyári cserkésztáborom a csapattal, s azt hiszem, hogy nyugodtan kijelenthetem, eddig ez volt a legjobb.
Az előtábor kissé vizesen telt, de megmaradt a jókedvünk, s sok produkciónkat megihlette ez röpke 3 nap. A második napon megjöttek a lányok, miközben mi javában ástuk a derítőt, bár már nem épp túláradó lelkesedéssel.
Kitaláltuk a Sünökkel, hogy a körletünket a tábor határára, a dombra építjük. Nekiláttunk lelkesen, s a tábor végére egész pofás lett.

DSC_0108

A portyánk jókedvűen telt, s meg sem éreztük azt a csöpp 30 kilómétert, az eltévedést is beleszámítva persze. Estére egy üveghutában szálltunk meg, ami biztonságos volt eső szempontjából. A tábor további részében is emelkedett hangulat uralkodott.
Az egész táborban nagyon jó produkcióink voltak, s mostanra talán már tényleg összeszokott az őrs.
Összességében szuper volt, király vicceket találtam ki, s a próbán is kellően kikészítettem a próbáztatókat. Talán így zárásképp csak annyit írnék…: DUBSTEP (akik ott voltak, értik 🙂 )”


			

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .