Megalakult Dél-Buda körzet, de ami ezután történt, attól eldobod az agyadat!

2005 és 2010 után idén megrendezzük a 3. Kerületi Nagytábort, amin szinte az egész I, (Budai) Cserkészkerület részt vesz. Ehhez a frissen alakult Dél-Buda körzet csapatai is csatlakoznak. Előzetes adatok szerint közel 2000-en fogunk együtt táborozni, ha nem többen!
A körzet vezetői altábor parancsnokot választottak, ami előtt mérlegelték, hogy milyen feladatai vannak egy ilyen vezetőnek és meghallgatták a két jelöltet. Mindkét szakmai program igen színvonalas volt, de a jelen lévők végül Kacz Levente, Kaczit választották meg erre a posztra.
Ezek után beszéltünk a csapat és korosztályos programok szerepéről, illetve arányáról a táborban és a közös, egész altábort érintő dolgokról is. Szóval innentől Kaczi irányítja a közös felkészülésünket, programszervezésünket és megpróbálja összehangolni azt, amit az egyes csapatok a cserkésztáborokban csinálnak, hogy végül egy nagy közös és örömteli eseményt szervezhessünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .