Körzeti programok: nem csak a kisebbeknek, de a vezetőknek is

Több mint egy héttel ezelőtt a budatétényi 1106. sz. Szent Bernát cserkészcsapat a körzeti csapatok vezetőinek ottalvós pizsama partit szerveztek, amin persze csapatunk vezetői is szintén részt vettek.
Első körben egy kereső játékban vehettünk részt, ahol a csapatoknak meg kellett találnia a királylányt és a királyfit. Majd miután visszamentünk a csapatotthonukba szintén egy vetélkedőn vehettünk részt, ahol zene- és filmismereti tudásunkat kamatoztathattuk.


Az este hátralévő részében már nem voltak kötött programok, így jobban megismerkedhettünk más vezetőkkel is a körzetből. Reggel pedig a közös étkezés után kiscserkész és cserkész vezetőink már rohantak is a budafoki cserkészotthonukba, hogy a következő, százhalombattai körzeti programra vigyék vezetettjeiket.
Délután egy órakor már az 1026. sz. Szent László király cserkészcsapat csapatotthonában voltunk, ahol az utazásban megfáradt cserkészeinket egy kis elemózsiával várták. Ezt követően egy hatalmas réten kezdtük a játékot, ahol rögtön két csapatra osztottak minket, hiszen rajtunk kívül még 3-4 cserkészcsapatból jöttek a programra. A felosztás után az egyik csapat métában próbálhatta ki magát, míg a másik számháborúzott, majd fordítva.


Természetesen mindkét játékban mindenki teljes erőbedobással vett részt, ami persze kifárasztotta vezetettjeinket, ezáltal a hazaúton a vonat már jóval csendesebb volt, mint odafele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .