Plébániai farsang 2015.

DSC_9247

Ahogy tavaly, úgy idén is részt vett csapatunk a plébániai farsangi ünneplés megszervezésében, lebonyolításában. Az ilyenkor elmaradhatatlan jelmezverseny és farsangi fánk-sütés mellett idén új programokkal is készültünk: a résztvevők kártyajóslás útján tudhattak meg izgalmas részleteket a rájuk váró jövőről, a kicsik a mesesarokban pihenhették ki a játékok és a tánc fáradalmait, de az ügyesebb kezűek még saját farsangi álarcot is készíthettek.

DSC_9273

 

Hála Istennek elmondhatjuk, hogy ezen a programon évről évre egyre többen vesznek részt. Szerencse, hogy a cserkészotthon tovább „terjeszkedett” a felújított pince miatt, mert e nélkül valószínűleg csak nagyon szűkösen fért volna el a megjelent jelmezes gyerek-sereg. Csak a jelmezversenyen 30-an mérették meg magukat, a szülőkkel, és a még apróbb totyogó kisgyerekekkel együtt több mint ötvenen ünnepelhettük együtt a farsangi hagyományt.

DSC_9337

 

Fontos már most elmondani, hogy mindenkit várunk jövőre is, és persze köszönjük az ezévi részvételt, a sok sütit és innivalót, amik biztosították az energiát a sok programhoz, és a kreatív jelmezeket, amik emelték a hangulatot.

További fotók megtalálhatóak a Galériánkban. A képeket köszönjük Kondorosi Balázsnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .